Afișez 1–12 din 16 rezultate

Arata categorii

Ulei de rapita bio dezodorizat

29,89 lei
ingrediente provenite din agricultura ecologicaUleiul de rapita este un ulei foarte usor, fara gust si, prin urmare, versatil. Are un continut ridicat de acizi grasi polinesaturati.Uleiul din seminte de rapita este presat fara energie termica. Dupa presare, aromele intense sunt eliminate din ulei prin vapori de apa. Uleiul este extras fara ajutorul solventilor chimici.Ideal pentru maioneza, sosuri, dressing.

Ulei de floarea soarelui pentru gatit

33,73 lei
100% agricultura ecologica.Uleiul bio pentru gatit ofera o savoare pura. Acest ulei usor, de inalta calitate este obtinut prin presarea samburilor de floarea soarelui cu un continut oleic inalt, iar mai apoi acesta este dezodorizat. Este ideal pentru bucataria calda si poate fi folosit pentru a praji, gati sau coace preparate.

Ulei de cocos bio virgin 400g

43,55 lei
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. Ulei de cocos bio nativ nemodificat, cu gust intensiv de cocos. Importanta nutritiva din punct de vedere fiziologicNuca de cocos ocupa în rândul nucilor o pozitie speciala. Ea contine cu 36,5 % mai putine grasimi decât alte tipuri de nuci. Dominanti sunt la nuca de cocos acizii grasi, însa totusi grasimea de cocos influenteaza în mod pozitiv metabolismul. Acest efect se datoreaza acizilor grasi cu lant intermediar si mai ales acidului lauric. Acesta mareste grasimea buna HDL, care protejeaza împotriva afectiunilor cardio-vasculare. În plus, nuca de cocos contine o cantitate mare de proteine, vitamina B si substante minerale importante, cum ar fi sodiu, potasiu, magneziu si fier.ÎntrebuintareIdeal pentru gatit, copt.

Ulei bio pentru copt si prajit

25,32 lei
provin din agricultura ecologicaUlei multifunctional pentru gatit. Uleiul de floarea soarelui ecologic este cunoscut pentru continutul ridicat de vitamina E.Întrebuintare Uleiul de floarea soarelui bio se preteaza foarte bine pentru salate si tartar, ca si pentru bucataria autohtona.Origine si fabricareUleiul pentru copt si prajit se obtine din sâmburi de floarea soarelui high oleic. Sâmburii obtinuti din agricultura ecologica provin de pe plantatiile traditionale din Europa. Dupa recoltare, sâmburii de floarea soarelui bio sunt curatati cu grija si presati la rece. Dupa filtrare uleiul este dezodorizat gentil sub vacuum, adica folosindu-se vapori de apa, pentru a înlatura aroma intensiva.ImportantSemintele de floarea soarelui high oleic sunt un sortiment special de seminte , care se disting prin continutul lor ridicat de acizi grasi. De aceea uleiul pentru copt si prajit bio se potriveste cel mai bine temperaturilor înalte.Tipps- Pentru Muffinsbriose;- Pentru aluatul cu brânza de vaci;- Pentru maioneze;- Pentru ungerea formelor de copt.

Ulei de cocos bio virgin

22,59 lei
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.Ulei de cocos bio nativ nemodificat, cu gust intensiv de cocos.Pentru fabricarea uleiul nativ din nuca de cocos se sparge mai întâi coaja dura a nucii. Miezul se spala cu apa fierbinte, se rade, se usuca si apoi se preseaza uleiul nativ din nuca de cocos. Uleiul de cocos este în stare solida la temperatura camerei. Motivul pentru aceasta este aportul ridicat de acizi grasi saturati – acesta se afla la aproximativ 90 %. Se pastreaza timp îndelungat dupa deschidere, daca este tinut la frigider.ÎntrebuintareIdeal pentru gatit, copt.

Ulei bio pentru copt si prajit 1l

46,59 lei
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. Ulei multifunctional pentru gatit. Uleiul bio de floarea soarelui este cunoscut pentru continutul ridicat de vitamina E.Întrebuintare Uleiul de floarea soarelui se preteaza foarte bine pentru salate si tartar, ca si pentru bucataria autohtona.

Ulei de rapita bio nativ 1l

43,55 lei
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.Un continut ridicat de acizi simpli nesaturati împreuna cu un amestec echilibrat de acizi linol nesaturati compun un ulei valoros pentru organism. Uleiul de rapita curat RAPUNZEL este relativ rezistent la caldura, dar temperaturile ridicate la prajit si rotisat trebuiesc evitate.Întrebuintare Ulei alimentar multilateral pentru salate, pentru gatit de legume si alte mâncaruri.

Ulei de nuca bio

36,46 lei
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.Ulei valoros pentru gurmand, cu gust tipic de nuca. Prin continutul sau ridicat de acizi linol 58%, împerecheat cu acizi linole acizi grasi Omega 3, 9%, si acizi uleici, acest ulei de nuca devine foarte valoros pentru corp.Întrebuintare Pentru îmbunatatirea de salate si sosuri, pentru deserturi si produse de patiserie, pentru condimentarea de mâncaruri de legume.Origine si fabricareNuculJuglans regia este originar din Orient si era considerat un simbol al fertilitatii. În Grecia Antica uleiul din sâmburi de nuca era considerat un ingredient pretios. Astazi nucul este crescut în principal în centrul si sudul Europei, dar si în nordul si sudul Americii. Nucile pentru pretiosul nostru Ulei de Nuci Rapunzel provin din Europa. Pentru a dezvolta aroma fina a uleiului bio, nucile sunt prajite lent dupa o veche traditie franceza, dupa care sunt presate hidraulic si filtrate. Uleiul de nuci nu este extras nici chimic si nu este nici rafinat.ImportantUleiul de nuci bio este, datorita continutului înalt de acizi grasi multiplu nesaturati, foarte pretios pentru organism. El întareste imunitatea organismului si este util si pentru hranirea pielii. Uleiul de nuci este apreciat ca fiind o delicatesa la nivel mondial datorita aromei sale nepretuite. În Franta acest ulei are o lunga traditie si nu este utilizat doar pentru salate, ci si pentru sosuri si deserturi.Tipps- Pentru salate cu nuci si struguri;- În prepararea leumelor radacinoase;- Pentru dulciurile cu nuci si prajiturile cu nuci;- Pentru pielea si buzele iritate;- Pentru

Ulei bio de floarea soarelui virgin

19,14 lei
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.Ulei aromat multifunctional pentru salate si gatit.Întrebuintare Uleiul de floarea soarelui se preteaza foarte bine pentru salate si tartar, ca si pentu bucataria autohtona.Origine si fabricareFloarea soareluiHelianthus annuus provine initial din America. Ea creste atât în zonele cu clima rece cât si în zonele cu clima calda. Sâmburii pentru uleiul de floarea soarelui îi achizitionam din Germania sau din Franta unde acestia sunt prelucrati gentil. Tara de provenienta este stipulata pe etichetele noastre. În functie de recolta se pot obtine diverse variante de gust ale uleiului, asa cum se întâmpla si în cazul vinului.InteresantUleiul de floarea soarelui este un “Allround-expert”expert bun la toate, care nu poate lipsi din nicio bucatarie. Uleiul nostru fin de floarea soarelui cu gustul sau blând de alune se potriveste foarte bine pentru realizarea maionezei si a sosului Remoulade, dar si pentru coacerea aluatului cu brânza de vaci. Tipps- Pentru salata de fasole cu sâmburi prajiti de floarea soarelui;- Pentru pâinea intregala si prajitura de nuci.

Ulei bio de floarea soarelui virgin 1l

36,36 lei
provin din agricultura ecologicaUlei multifunctional pentru gatit. Este obtinut prin presare menajanta la 40°C. Uleiul de floarea soarelui este cunoscut pentru continutul ridicat de vitamina E.Întrebuintare Uleiul de floarea soarelui bio se preteaza foarte bine pentru salate si tartar, ca si pentru bucataria autohtona.

Ulei bio de floarea soarelui fin

28,26 lei
provin din agricultura ecologicaUsor la gust, ideal pentru maioneza si dressing pentru salate.Întrebuintare Pentru gatit menajant, ideal pentru maioneza, tartar si dressind pentru salate. Origine si fabricareFloarea soareluiHelianthus annuus provine initial din America. Ea creste atât în zonele cu clima rece cât si în zonele cu clima calda. Sâmburii pentru uleiul de floarea soarelui îi achizitionam din Germania sau din Franta unde acestia sunt prelucrati gentil. Tara de provenienta este stipulata pe etichetele noastre. În functie de recolta se pot obtine diverse variante de gust ale uleiului, asa cum se întâmpla si în cazul vinului. Uleiul fin de floarea soarelui este dezodorizat dupa procesul gentil de presare. Acest lucru înseamna ca mirosul si gustul uleiului este înlaturat cu ajutorul vaporilor de apa. În urma acestui proces nu rezulta acizi grasi trans, deoarece temperatura este sub 180 grade Celsius.InteresantUleiul de floarea soarelui este un “Allround-expert”expert bun la toate, care nu poate lipsi din nicio bucatarie. Uleiul nostru fin de floarea soarelui cu gustul sau blând de alune se potriveste foarte bine pentru realizarea maionezei si a sosului Remoulade, dar si pentru coacerea aluatului cu brânza de vaci. Tipps- Pentru salata de fasole cu sâmburi prajiti de floarea soarelui;- Pentru pâinea intregala si prajitura de nuci.

Ulei bio de susan virgin

26,84 lei
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.Usor, cu gust de alune.Întrebuintare Pentru bucataria asiatica, ulei de cosmetica îndragit. Pentru bucataria asiaticaOrigine si fabricareSusanulSesamum indieum este samânta plantei de susan asiatice, probabil cea mai veche planta de ulei de pe Pamânt. Astazi zonele principale de cultivare ale susanului sunt centrul si sudul Americii dar si regiunile uscate din Africa si India. Recoltarea susanului se face înca manual, datorita faptului ca o recoltare mecanizata ar duce la pierderi mari deoarece capsulele mature ce adapostesc semintele de susan se deschid foarte usor lasând semintele sa cada. Semintele se susan sunt curatate cu grija, dupa care sunt presate gentil la rece, fara actiunea unei surse externe de caldura, iar în final ele sunt filtrate.ImportantUleiul nostru de susan bio de înalta calitate este o delicatesa cu gust fin de alune. Este alcatuit în cea mai mare parte din acid linoleic si acid oleic, fapt ce determina un echilibrat esantion de acizi grasi.Tipps- Pentru bucataria asiatica;- La asezonarea compotului de mere sau pentru deserturile cu fructe;- Ca ulei de corp pentru piele delicata.